Kulturno umetniško društvo BALADOOR
Nazorjev trg 3, 6000 Koper
Številka transakcijskega računa: 10100-0029074484


Spoštovani sponzor,

v letu 2001 je bilo ustanovljeno kulturno umetniško društvo Baladoor. Nastalo je s ciljem, da bi Obala zaživela tudi z glasbenimi prireditvami, ki so nekomercialno usmerjene in kakovostne. Tako je društvo septembra v izolskem kulturnem domu organiziralo dva izjemna jazzovska koncerta: slovenske barve je branila zasedba izjemnega kitarista Primoža Grašiča, iz New Yorka pa je v goste prišel trio Rudyja Linke. Oktober se je iztekel v znamenju tanga, in sicer z nastopom argentinskega saksofonista Javierja Girotta in italijanskega mojstra na argentinski harmoniki oz. bandoneonu, Danieleja Di Bonaventure. Glasbo in življenje velikega Astorja Piazzolle je predstavil »Daris tango project« (plesalca tanga, Elisa Sorge in Pablo Furioso, pevec in pripovedovalec Leonardo Palmigiani in harmonikar Roberto Daris). Koncerti so bili zelo dobro obiskani in medijsko odmevni. KUD Baladoor je dobil zagon za nadaljevanje svojega glasbenega programa. Pred nami je božični december in v skladu z razpoloženjem smo na Obalo povabili eno najboljših skupin črnske duhovne glasbe, gospel pevce iz ameriške Atlante, The Atlanta Christian Chorale .
Ker je decembrski projekt za nas velik finančni zalogaj, brez sponzorske pomoči ne bo šlo. Zato se spet obračam na Vas. Zelo nam boste pomagali, če boste izvedbo božičnega koncerta v Izoli pripravljeni sofinancirati kot sponzor prireditve. Veseli bomo, če se boste na našo prošnjo odzvali.
Denarna sredstva lahko nakažete na transakcijski račun 10100-0029074484 (vpišite Vašo davčno številko kot sklicno številko). Za sponzorirani znesek boste prejeli ustrezen račun.
Za dodatne informacije smo Vam na voljo. Pište nam na info@baladoor.com

Lep pozdrav!